HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Met welke kleuren combineer je Spiced Honey?

gepost door / maandag, 15 oktober 2018
Met welke kleuren combineer je Spiced Honey?

Ik twijfel vaak over de kleur op mijn muren. Doe ik alle wanden in dezelfde tint, of kies ik ervoor om met één wand een statement te maken? Toen ze onlangs Spiced Honey als de kleur van het jaar 2019 lanceerden, was ik meteen om: die kleur moet ik thuis op de wand hebben!
 
Omdat Spiced Honey zo veelzijdig is, hebben de kleurspecialisten maar liefst vier kleurenpaletten ontwikkeld die hierbij passen. Ze heten: Think, Dream, Love en Act.
Deze vier onderwerpen komen voort uit het hoofdonderwerp: ‘Let the light in’. Alle vier paletten staan voor energie, ambitie, sfeer en het verwezenlijken van dromen.
 
Think. De naam zegt het al; nadenken. Dit palet geeft je geest de vrije ruimte. Aardse en warme kleuren staan centraal: van zwart tot donkerbruin en grijs en lichte taupe.
Bij Dream staat het lekker wegdromen, maar ook het verwezenlijken van dromen, in de spotlights. Zachte kleuren en pastels staan voor volwassenheid. Kortom: ben jezelf!
Het kleurenpalet Love heeft als gedachte ‘lief zijn voor jezelf en anderen’. Aan de basis van dit palet liggen groente en fruit. Oranje/bruin, aqua of olijf zijn hierin belangrijk.
En het vierde palet is Act. Ga iets ondernemen, kom in actie, dat is de kern. Niet teveel nadenken, maar doen! De kleuren zijn opwekkend en fris, van mosterdgeel tot groen en lichtblauw.
 
Welk palet spreekt jou het meeste aan? Ik heb persoonlijk een heel warm gevoel bij ‘Love’. Eén van de kleuren heb ik al in mijn huis, dus dat zou mooi combineren met Spiced Honey. Weet je wat, ik gooi de Flexa Visualizer App er tegenaan. Dan kan ik in levenden lijve zien hoe de kleur op mijn muur staat. Dat is misschien wel handig voordat ik een definitieve beslissing neem.

Deze blog is gepost door, Heleen van der Willigen
 • Pin It

VERF INFORMATIE, ADVIES & TIPS

VERF BLOGS

 • 7 February 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Mat en strak, voor minder doe ik het niet!
  Door een muur te verven kun je al heel snel een ruimte een andere look geven. Dat is leuk! Minder leuk is slechte muurverf die je wel drie of vier keer op de muur moet smeren om een egaal en dekkend resultaat te krijgen. Daarom verf ik nu met Sigma Perfect Matt, lees hier waarom.
  NAAR DE BLOG +
 • 17 January 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Ga nicotinevlekken écht te lijf!
  Als je gaat klussen heb je vaak met een budget te maken. Soms willen we nog wel eens voor goedkopere varianten kiezen als het gaat om muur of plafondverf… maar in dit geval bleek goedkoop letterlijk duurkoop. Lees hier waarom!
  NAAR DE BLOG +
 • 6 December 2018 door Heleen van der Willigen, in Product
  Reken af met water-, roet- en nicotinevlekken!
  Lekkage, daar word je toch chagrijnig van! Maar er is gelukkig een lichtpuntje: Sigma Stainaway. Een isolerende muur- en plafondverf waarmee je vlekken op je muur of plafond te lijf kunt gaan. Water-, nicotine- en roetvlekken verdwijnen als sneeuw voor zon…
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP