HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Spiced Honey geeft nieuwe energie!

gepost door / donderdag, 20 september 2018
Spiced Honey geeft nieuwe energie!

Ik kijk elk jaar reikhalzend uit naar oktober: dé woonmaand voor interieurliefhebbers, stylisten en woonwinkels. En zoals we gewend zijn komt Flexa traditiegetrouw in september met de nieuwe kleur van het jaar 2019. En ik ben er blij mee: Spiced Honey. Een warme honingkleur!

In de huidige maatschappij organiseren mensen steeds meer ruimte voor zichzelf: dromen waarmaken, ambities volgen, lichtleven. En vanuit de gedachte ‘Let the Light in’ is Spiced Honey ontwikkeld. Een warme, elegante en stijlvolle kleur; energiek en met kracht bedacht. Positiviteit is waar het om draait. We kijken en betreden de wereld met nieuwe energie. En dat is precies wat je ook wilt in je huis. De plek waar je naar hartenlust kunt dromen, liefhebben, energie kunt opdoen en je eigen ruimte kunt creëren: zet de ramen en deuren open en laat het licht maar binnen!

Spiced Honey is - zoals de naam al doet vermoeden - gevoelig, maar ook energiek en warm en toch een tikkeltje spannend. Zoals we gewend zijn van Flexa is over deze kleur goed nagedacht: je smeert niet zomaar iets op de muur. Tenminste, ik niet. De vier kleurenpaletten die hierbij passen, zijn dan ook verrassend en hebben de namen Think, Dream, Love, en Act gekregen. Aan deze vier prachtige paletten wijd ik zeker nog een blog binnenkort!

Deze blog is gepost door, Heleen van der Willigen

Tekstschrijver en Scandinavisch wonen-stylist
  www.instagram.com/eigenwillig.nl
 • Pin It

OP DE MUUR INFORMATIE, ADVIES & TIPS

OP DE MUUR BLOGS

 • 29 April 2019 door Iris Bouwman, in Product
  Behang om je thuis bij te voelen
  Zoek je kleurrijk fotobehang waarmee je je muren transformeert in ware blikvangers? In de collectie Colorful Floral & Retro van Behangexpresse is elk behang een kunstwerk op zich. Of het nu gaat om een levensgroot schilderij van prachtige bloemen of een eigentijds retro-motief dat ruimtelijkheid biedt in elk interieur. Welk behang kies jij?
  NAAR DE BLOG +
 • 26 April 2019 door Iris Bouwman, in Product
  Behang voor globetrotters
  Een vleugje Parijs in je keuken, de passie van Milaan in je slaapkamer? Of de sfeer van bruisend Berlijn in je woonkamer. Het kan met de behangcollectie Metropolitan Stories by Livingwalls van A.S. Création die je meeneemt langs zes Europese steden en zo de wereld naar je toe brengt.
  NAAR DE BLOG +
 • 2 April 2019 door Ivanka Eggly, in Product
  Op reis met Rivièra Maison
  Geeft reizen jou inspiratie? In de nieuwe behangcollectie van Rivièra Maison voor BN Walls zie je verrassende elementen die voortkomen uit sferen en materialen uit verschillende werelddelen.
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende OP DE MUUR leveranciers.

Decokay online

Decokay is de speciaalzaak waarmee je elk huis tot leven brengt.

Met op dit moment 46 filialen door heel Nederland kunnen we je de toonaangevende trends van topmerken aanbieden tegen gunstige prijzen.

Openingstijden


Contact info


JOUW DECOKAY

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

TOP