HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Spiced Honey geeft nieuwe energie!

gepost door / donderdag, 20 september 2018
Spiced Honey geeft nieuwe energie!

Ik kijk elk jaar reikhalzend uit naar oktober: dé woonmaand voor interieur liefhebbers, stylisten en woonwinkels. En zoals we gewend zijn komt Flexa traditiegetrouw in september met de nieuwe kleur van het jaar 2019. En ik ben er blij mee: Spiced Honey. Een warme honingkleur!

In de huidige maatschappij organiseren mensen steeds meer ruimte voor zichzelf: dromen waarmaken, ambities volgen, lichtleven. En vanuit de gedachte ‘Let the Light in’ is Spiced Honey ontwikkeld. Een warme, elegante en stijlvolle kleur; energiek en met kracht bedacht. Positiviteit is waar het om draait. We kijken en betreden de wereld met nieuwe energie. En dat is precies wat je ook wilt in je huis. De plek waar je naar hartenlust kunt dromen, liefhebben, energie kunt opdoen en je eigen ruimte kunt creëren: zet de ramen en deuren open en laat het licht maar binnen!

Spiced Honey is - zoals de naam al doet vermoeden - gevoelig, maar ook energiek en warm en toch een tikkeltje spannend. Zoals we gewend zijn van Flexa is over deze kleur goed nagedacht: je smeert niet zomaar iets op de muur. Tenminste, ik niet. De vier kleurenpaletten die hierbij passen, zijn dan ook verrassend en hebben de namen Think, Dream, Love, en Act gekregen. Aan deze vier prachtige paletten wijd ik zeker nog een blog binnenkort!

Deze blog is gepost door, Heleen van der Willigen

Tekstschrijver en Scandinavisch wonen-stylist
  www.instagram.com/eigenwillig.nl

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze..

Gratis meetservice

Gaat u over tot de aanschaf van gordijnen of zonwering! Dan komt onze vakkundige meetservice gratis bij u thuis om de juiste maten op te nemen.

Montageservice

Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruikmaken van onze montageservice. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Decokay in de buurt.

CBW erkening

En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen.

Vakkundige medewerkers

Wij hechten er waarde aan dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Onze gediplomeerde interieur specialisten zijn daarom altijd vakmensen die precies weten waar ze het over hebben.

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

Meer Decokay websites

Decokay is de speciaalzaak op het gebied van totale woninginrichting.

Met op dit moment 46 filialen door heel Nederland kunnen we u de toonaangevende trends van topmerken aanbieden tegen gunstige prijzen.

Openingstijden


Contact info


Jouw dichtstbijzijnde Decokay winkel

STEL EEN VRAAG

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP