HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Spiced Honey geeft nieuwe energie!

gepost door / donderdag, 20 september 2018
Spiced Honey geeft nieuwe energie!

Ik kijk elk jaar reikhalzend uit naar oktober: dé woonmaand voor interieur liefhebbers, stylisten en woonwinkels. En zoals we gewend zijn komt Flexa traditiegetrouw in september met de nieuwe kleur van het jaar 2019. En ik ben er blij mee: Spiced Honey. Een warme honingkleur!

In de huidige maatschappij organiseren mensen steeds meer ruimte voor zichzelf: dromen waarmaken, ambities volgen, lichtleven. En vanuit de gedachte ‘Let the Light in’ is Spiced Honey ontwikkeld. Een warme, elegante en stijlvolle kleur; energiek en met kracht bedacht. Positiviteit is waar het om draait. We kijken en betreden de wereld met nieuwe energie. En dat is precies wat je ook wilt in je huis. De plek waar je naar hartenlust kunt dromen, liefhebben, energie kunt opdoen en je eigen ruimte kunt creëren: zet de ramen en deuren open en laat het licht maar binnen!

Spiced Honey is - zoals de naam al doet vermoeden - gevoelig, maar ook energiek en warm en toch een tikkeltje spannend. Zoals we gewend zijn van Flexa is over deze kleur goed nagedacht: je smeert niet zomaar iets op de muur. Tenminste, ik niet. De vier kleurenpaletten die hierbij passen, zijn dan ook verrassend en hebben de namen Think, Dream, Love, en Act gekregen. Aan deze vier prachtige paletten wijd ik zeker nog een blog binnenkort!

Deze blog is gepost door, Heleen van der Willigen

Tekstschrijver en Scandinavisch wonen-stylist
  www.instagram.com/eigenwillig.nl
 • Pin It

OP DE MUUR INFORMATIE, ADVIES & TIPS

OP DE MUUR BLOGS

 • 6 December 2018 door Heleen van der Willigen, in Product
  Reken af met water-, roet- en nicotinevlekken!
  Lekkage, daar word je toch chagrijnig van! Maar er is gelukkig een lichtpuntje: Sigma Stainaway. Een isolerende muur- en plafondverf waarmee je vlekken op je muur of plafond te lijf kunt gaan. Water-, nicotine- en roetvlekken verdwijnen als sneeuw voor zon…
  NAAR DE BLOG +
 • 30 November 2018 door Heleen van der Willigen, in Trends
  Robuust materiaal op de muur
  Soms moet je een beetje ‘out of the box’ denken om je creativiteit de vrije loop te laten. En dat kan met deze geweldige nieuwe behanglijn ‘Industrial Style’. Kies je voor chique marmer, robuust koper of verfijnd leer? Die keuze is natuurlijk aan jou, maar laat je hier gerust inspireren!
  NAAR DE BLOG +
 • 8 November 2018 door Heleen van der Willigen, in Product
  Behang als bijzonder meubelstuk
  Behang kun je eigenlijk zien als een onmisbaar meubelstuk in je huis. En de keuze is enorm en daarom wil ik je graag vertellen over de collectie Metropolis van A.S. Création: gedurfd en spannend, en brengt jouw ruimte tot leven…
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

Decokay is de speciaalzaak waarmee je elk huis tot leven brengt.

Met op dit moment 46 filialen door heel Nederland kunnen we je de toonaangevende trends van topmerken aanbieden tegen gunstige prijzen.

Openingstijden


Contact info


JOUW DECOKAY

STEL EEN VRAAG

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP