HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Spiced Honey geeft nieuwe energie!

gepost door / donderdag, 20 september 2018
Spiced Honey geeft nieuwe energie!

Ik kijk elk jaar reikhalzend uit naar oktober: dé woonmaand voor interieurliefhebbers, stylisten en woonwinkels. En zoals we gewend zijn komt Flexa traditiegetrouw in september met de nieuwe kleur van het jaar 2019. En ik ben er blij mee: Spiced Honey. Een warme honingkleur!

In de huidige maatschappij organiseren mensen steeds meer ruimte voor zichzelf: dromen waarmaken, ambities volgen, lichtleven. En vanuit de gedachte ‘Let the Light in’ is Spiced Honey ontwikkeld. Een warme, elegante en stijlvolle kleur; energiek en met kracht bedacht. Positiviteit is waar het om draait. We kijken en betreden de wereld met nieuwe energie. En dat is precies wat je ook wilt in je huis. De plek waar je naar hartenlust kunt dromen, liefhebben, energie kunt opdoen en je eigen ruimte kunt creëren: zet de ramen en deuren open en laat het licht maar binnen!

Spiced Honey is - zoals de naam al doet vermoeden - gevoelig, maar ook energiek en warm en toch een tikkeltje spannend. Zoals we gewend zijn van Flexa is over deze kleur goed nagedacht: je smeert niet zomaar iets op de muur. Tenminste, ik niet. De vier kleurenpaletten die hierbij passen, zijn dan ook verrassend en hebben de namen Think, Dream, Love, en Act gekregen. Aan deze vier prachtige paletten wijd ik zeker nog een blog binnenkort!

Deze blog is gepost door, Heleen van der Willigen

Tekstschrijver en Scandinavisch wonen-stylist
  www.instagram.com/eigenwillig.nl
 • Pin It

OP DE MUUR INFORMATIE, ADVIES & TIPS

OP DE MUUR BLOGS

 • 12 February 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Beautiful behang
  Met een nieuw behang op de muur creëer je in een handomdraai (nou ja, behangen is best een secuur klusje) een andere uitstraling in huis. Welk behang is persoonlijk. Maar onthoud dat een warme tint, natuurlijk patroon en luxe afwerking nooit gaan vervelen.
  NAAR DE BLOG +
 • 7 February 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Mat en strak, voor minder doe ik het niet!
  Door een muur te verven kun je al heel snel een ruimte een andere look geven. Dat is leuk! Minder leuk is slechte muurverf die je wel drie of vier keer op de muur moet smeren om een egaal en dekkend resultaat te krijgen. Daarom verf ik nu met Sigma Perfect Matt, lees hier waarom.
  NAAR DE BLOG +
 • 17 January 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Ga nicotinevlekken écht te lijf!
  Als je gaat klussen heb je vaak met een budget te maken. Soms willen we nog wel eens voor goedkopere varianten kiezen als het gaat om muur of plafondverf… maar in dit geval bleek goedkoop letterlijk duurkoop. Lees hier waarom!
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

Decokay is de speciaalzaak waarmee je elk huis tot leven brengt.

Met op dit moment 47 filialen door heel Nederland kunnen we je de toonaangevende trends van topmerken aanbieden tegen gunstige prijzen.

Openingstijden


Contact info


JOUW DECOKAY

STEL EEN VRAAG

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP