STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


​Maak van een muur een tekenbord!

geschreven door

Een superleuk product van Sigma: Memo Paint. Deze speciale coating kun je op vrijwel elke oppervlakte aanbrengen om er een memobord van te maken. Benieuwd naar leuke ideeën? Lees dan de blog!

​Maak van een muur een tekenbord!

Op de muur tekenen… Foei! Als kind krijg je met de paplepel ingegoten dat dat écht ‘not done’ is. Toch komt het maar al te vaak voor dat er plotseling een driepoter of een zonnetje op de muur staat. Kinderen laten graag hun creativiteit de vrije loop en zien elk ‘onbeschreven’ blad als een mooi canvas voor hun kunstwerken.

En dat is nou precies waarom ik een superleuk product onder de aandacht wil brengen: Sigma Memo Paint. Een beschrijfbare twee componenten coating waarmee je van elke oppervlakte een ‘whiteboard’ maakt. De kleur van de ondergrond maakt niet uit; die bepaal je zelf. Deze transparante lak is namelijk op alle water gedragen lak- of muurverf aan te brengen. Ieder kind wil toch een levensgroot tekenvel in z’n slaapkamer hebben? Dat is een droom die uitkomt!

Met deze Memo Paint maak je ook van een kastdeurtje of binnendeur een notitiebord. De coating is namelijk transparant, en je gebruikt dezelfde producten als voor een whiteboard: stiften, wisser, schoonmaakspray. Dus weg met de losse briefjes, kattenbelletjes en notitieblokjes. Trouwens, dat maakt dat het ook erg geschikt is voor op kantoor: geen boorgaten meer, maar op elke gewenste plek een notitiebord!

Overigens heb ik thuis ook nog wel een leuk plekje. De zijkant van de hoge keukenkast zou prima dienstdoen als schrijf- of memobord. Of de binnenkant van de WC-deur. Ik laat mijn creativiteit ook even de vrije loop…

 • Pin It
Toppoint Holland Haag Sigma BN Wallcoverings Decokay Design Gordijnen COREtec Desso Luxaflex Interfloor Decokay Design vloeren AS-Creation Eijffinger Decokay Design Raamdecoratie Decokay Design Verf Wijzonol dib Pure & Original JAB A House of Happiness Sikkens

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Sigma kleur van het jaar 2022 toont veerkracht!
  We hebben nogal wat meegemaakt de afgelopen periode… We keerden gedwongen naar binnen voor reflectie - en niet in de laatste plaats - voor klussen! Nieuwe werk- en relaxruimtes vragen om aankleding, en Sigma doet dit met de kleur van het jaar 2022 op rake wijze.
 • De veelzijdige kleur van het jaar ‘22
  Ben jij iemand die elk jaar in spanning afwacht wat de kleur van het jaar wordt? Mooi, dan is er nu eentje bijgekomen: de woonkleur van het jaar van de interieurstylisten van Decokay. Wie durft, met een ‘touch of pink’...?
 • Hoe doen interieurontwerpers dat toch?
  Er zijn mensen die gewoon het ‘fingerspitzen gefühl’ hebben als het gaat om inrichting. Maar de meeste mensen ervaren het als knap lastig om precies de juiste spullen en kleuren bij elkaar te zoeken om zo die felbegeerde eenheid te creëren. 

DECOKAY BLOGS

 • Blog: Welke kleur van het jaar past bij jou?
  Een beetje extra inspiratie kan iedereen wel gebruiken als het gaat om interieur en kleur. Elk jaar zie je weer één of meerdere nieuwe kleuren terug die de interieurwinkels domineren. Potjes, vaasjes, stoelbekleding…
 • Verven of schilderen… Wat is wat…?
  Ik schilder (en verf) al jaren. En ik schrijf er ook nog over… Maar toen een kennis me terloops vroeg wat het verschil nou precies was, moest ik het antwoord schuldig blijven. Dat kon natuurlijk niet.
 • Primer en grondverf, wat is het verschil?
  Wie met een verfklus gaat beginnen, doet er goed aan om van tevoren advies in te winnen. Hoe je namelijk een te verven oppervlak goed onder handen neemt, is afhankelijk van het materiaal en van het gewenste resultaat. Een primer of grondverf is vaak de beste basis. Deze producten staan meestal naast elkaar in het schap. Maar wanneer gebruik je wat? Met die vraag ging ik naar Decokay.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP