HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


​Maak van een muur een tekenbord!

gepost door / dinsdag, 18 september 2018
​Maak van een muur een tekenbord!

Op de muur tekenen… Foei! Als kind krijg je met de paplepel ingegoten dat dat écht ‘not done’ is. Toch komt het maar al te vaak voor dat er plotseling een driepoter of een zonnetje op de muur staat. Kinderen laten graag hun creativiteit de vrije loop en zien elk ‘onbeschreven’ blad als een mooi canvas voor hun kunstwerken.

En dat is nou precies waarom ik een superleuk product onder de aandacht wil brengen: Sigma Memo Paint. Een beschrijfbare twee componenten coating waarmee je van elke oppervlakte een ‘whiteboard’ maakt. De kleur van de ondergrond maakt niet uit; die bepaal je zelf. Deze transparante lak is namelijk op alle water gedragen lak- of muurverf aan te brengen. Ieder kind wil toch een levensgroot tekenvel in z’n slaapkamer hebben? Dat is een droom die uitkomt!

Met deze Memo Paint maak je ook van een kastdeurtje of binnendeur een notitiebord. De coating is namelijk transparant, en je gebruikt dezelfde producten als voor een whiteboard: stiften, wisser, schoonmaakspray. Dus weg met de losse briefjes, kattenbelletjes en notitieblokjes. Trouwens, dat maakt dat het ook erg geschikt is voor op kantoor: geen boorgaten meer, maar op elke gewenste plek een notitiebord!

Overigens heb ik thuis ook nog wel een leuk plekje. De zijkant van de hoge keukenkast zou prima dienstdoen als schrijf- of memobord. Of de binnenkant van de WC-deur. Ik laat mijn creativiteit ook even de vrije loop…

Deze blog is gepost door, Heleen van der Willigen

Tekstschrijver en Scandinavisch wonen-stylist
  www.instagram.com/eigenwillig.nl

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze..

Gratis meetservice

Gaat u over tot de aanschaf van gordijnen of zonwering! Dan komt onze vakkundige meetservice gratis bij u thuis om de juiste maten op te nemen.

Montageservice

Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruikmaken van onze montageservice. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Decokay in de buurt.

CBW erkening

En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen.

Vakkundige medewerkers

Wij hechten er waarde aan dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Onze gediplomeerde interieur specialisten zijn daarom altijd vakmensen die precies weten waar ze het over hebben.

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP