HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


​Maak van een muur een tekenbord!

gepost door / dinsdag, 18 september 2018
​Maak van een muur een tekenbord!

Op de muur tekenen… Foei! Als kind krijg je met de paplepel ingegoten dat dat écht ‘not done’ is. Toch komt het maar al te vaak voor dat er plotseling een driepoter of een zonnetje op de muur staat. Kinderen laten graag hun creativiteit de vrije loop en zien elk ‘onbeschreven’ blad als een mooi canvas voor hun kunstwerken.

En dat is nou precies waarom ik een superleuk product onder de aandacht wil brengen: Sigma Memo Paint. Een beschrijfbare twee componenten coating waarmee je van elke oppervlakte een ‘whiteboard’ maakt. De kleur van de ondergrond maakt niet uit; die bepaal je zelf. Deze transparante lak is namelijk op alle water gedragen lak- of muurverf aan te brengen. Ieder kind wil toch een levensgroot tekenvel in z’n slaapkamer hebben? Dat is een droom die uitkomt!

Met deze Memo Paint maak je ook van een kastdeurtje of binnendeur een notitiebord. De coating is namelijk transparant, en je gebruikt dezelfde producten als voor een whiteboard: stiften, wisser, schoonmaakspray. Dus weg met de losse briefjes, kattenbelletjes en notitieblokjes. Trouwens, dat maakt dat het ook erg geschikt is voor op kantoor: geen boorgaten meer, maar op elke gewenste plek een notitiebord!

Overigens heb ik thuis ook nog wel een leuk plekje. De zijkant van de hoge keukenkast zou prima dienstdoen als schrijf- of memobord. Of de binnenkant van de WC-deur. Ik laat mijn creativiteit ook even de vrije loop…

Deze blog is gepost door, Heleen van der Willigen

Tekstschrijver en Scandinavisch wonen-stylist
  www.instagram.com/eigenwillig.nl
 • Pin It

VERF INFORMATIE, ADVIES & TIPS

VERF BLOGS

 • 17 April 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Buiten schilderen? Gebruik het juiste product!
  Was ik vier jaar geleden maar niet zo eigenwijs… dan hoefde ik nu niet wéér de kozijnen en deuren buiten te schilderen. Dat gaat me niet nog een keer gebeuren. Ik gebruik nu de allerbeste verf voor deze klus!
  NAAR DE BLOG +
 • 25 March 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Buitenschilderwerk: vergeet de dakkapel niet!
  Een dakkapel heeft veel te verduren met de Hollandse weersinvloeden. Het kan zo dertig graden zijn, maar het kan ook zo weer een week regenen. Juist die wisselvalligheid maakt dat je dakkapel goed onderhouden moet zijn en beschermd is tegen dit weer. Maar waar moet je allemaal rekening mee houden als je aan de slag gaat?
  NAAR DE BLOG +
 • 15 March 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Hoe matter, hoe intiemer
  Herken je dat ook? Zodra de dagen lengen, en we uit ons winterse cocon met dichte gordijnen en brandende kaarsjes komen, begint het bij mij te kriebelen. Tijd voor de jaarlijkse ‘klusinspectie’. Welke klus pak ik deze lente als eerste aan?
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende VERF leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP