HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


​Voeten vegen!

gepost door / woensdag, 19 september 2018
​Voeten vegen!

Modder, zand, nattigheid… er wordt nogal wat viezigheid naar binnen gelopen in ons huis door mijn gezin, hond en vrienden en vriendinnen. Zo’n ‘Huize de Zoete Inval’, is hartstikke gezellig, maar wel een klus om alles schoon te houden. Een goede mat helpt enorm doordat de meeste viezigheid daar achterblijft en dat scheelt een hoop schoonmaakwerk en helpt mee in het behoud van mijn vloer. 

Omdat de huidige mat duidelijk niet voldoet aan mijn eisen, verdiep ik me in welk soort mat past bij mijn huishouden. Voor het juiste advies ga ik naar Decokay, waar een ruim assortiment aan droog- en schoonloopmatten wordt verkocht. Wat ik eigenlijk zoek is een combinatie van de twee. Voor het vocht een wat zachtere mat, die water goed absorbeert en voor het vuil een goed schurende mat waar modder en pas gemaaid gras goed aan blijft kleven. De dame in de winkel luistert goed naar mijn behoeften en adviseert mij de ‘Portal’, een combinatiemat van het merk Hamat. Hamat heeft droog- en schoonloopmatten en diverse combinatiematten in het assortiment, die in verschillende afmetingen en in meerdere kleuren leverbaar zijn. 

Wil je meer weten wat de eigenschappen zijn van beide soorten, of ben je benieuwd naar de beste oplossing voor jouw situatie, loop dan eens binnen bij Decokay. Ze nemen de tijd voor je en denken met je mee! 

Deze blog is gepost door, Willeke van Uden

Blogger en tekstschrijver
  • Pin It

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze..

Gratis meetservice

Gaat u over tot de aanschaf van gordijnen of zonwering! Dan komt onze vakkundige meetservice gratis bij u thuis om de juiste maten op te nemen.

Montageservice

Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruikmaken van onze montageservice. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Decokay in de buurt.

CBW erkening

En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen.

Vakkundige medewerkers

Wij hechten er waarde aan dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Onze gediplomeerde interieur specialisten zijn daarom altijd vakmensen die precies weten waar ze het over hebben.

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP