HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


​Voeten vegen!

gepost door / woensdag, 19 september 2018
​Voeten vegen!

Modder, zand, nattigheid… er wordt nogal wat viezigheid naar binnen gelopen in ons huis door mijn gezin, hond en vrienden en vriendinnen. Zo’n ‘Huize de Zoete Inval’, is hartstikke gezellig, maar wel een klus om alles schoon te houden. Een goede mat helpt enorm doordat de meeste viezigheid daar achterblijft en dat scheelt een hoop schoonmaakwerk en helpt mee in het behoud van mijn vloer. 

Omdat de huidige mat duidelijk niet voldoet aan mijn eisen, verdiep ik me in welk soort mat past bij mijn huishouden. Voor het juiste advies ga ik naar Decokay, waar een ruim assortiment aan droog- en schoonloopmatten wordt verkocht. Wat ik eigenlijk zoek is een combinatie van de twee. Voor het vocht een wat zachtere mat, die water goed absorbeert en voor het vuil een goed schurende mat waar modder en pas gemaaid gras goed aan blijft kleven. De dame in de winkel luistert goed naar mijn behoeften en adviseert mij de ‘Portal’, een combinatiemat van het merk Hamat. Hamat heeft droog- en schoonloopmatten en diverse combinatiematten in het assortiment, die in verschillende afmetingen en in meerdere kleuren leverbaar zijn. 

Wil je meer weten wat de eigenschappen zijn van beide soorten, of ben je benieuwd naar de beste oplossing voor jouw situatie, loop dan eens binnen bij Decokay. Ze nemen de tijd voor je en denken met je mee! 

Deze blog is gepost door, Willeke van Uden

Blogger en tekstschrijver
 • Pin It

OP DE VLOER INFORMATIE, ADVIES & TIPS

OP DE VLOER BLOGS

 • 17 June 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Een makkelijk te leggen visgraat vloer is van PVC
  Houd van je mooi, duurzaam en makkelijk? De PVC vloer van Coretec is er nu in acht moderne visgraat motieven. Makkelijk te leggen en eenvoudig in het onderhoud. En bovendien krijg je er een levenslange garantie bij.
  NAAR DE BLOG +
 • 23 April 2019 door Ivanka Eggly, in Product
  Liefde voor linnen, ook op de vloer
  Pas linnen toe in je interieur en profiteer van de vele voordelen van deze stof. Want behalve een natuurlijke uitstraling met karakter, biedt linnen je een slijtvast product dat milieuvriendelijk genoemd kan worden. En nu is er dus ook een duurzame linnenlook-vloer!
  NAAR DE BLOG +
 • 12 April 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Vinyl op de vloer, waarom eigenlijk niet?
  Twijfel je tussen Hongaarse Punt of horizontale planken, hout of steen op de vloer? Of kies je voor hout in verschillende motieven? Interfloor heeft de stoute schoenen aangetrokken en heeft deze verschillende materialen en motieven in haar nieuwe collectie verenigd.
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende OP DE VLOER leveranciers.

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

TOP