HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


​Voeten vegen!

gepost door / woensdag, 19 september 2018
​Voeten vegen!

Modder, zand, nattigheid… er wordt nogal wat viezigheid naar binnen gelopen in ons huis door mijn gezin, hond en vrienden en vriendinnen. Zo’n ‘Huize de Zoete Inval’, is hartstikke gezellig, maar wel een klus om alles schoon te houden. Een goede mat helpt enorm doordat de meeste viezigheid daar achterblijft en dat scheelt een hoop schoonmaakwerk en helpt mee in het behoud van mijn vloer. 

Omdat de huidige mat duidelijk niet voldoet aan mijn eisen, verdiep ik me in welk soort mat past bij mijn huishouden. Voor het juiste advies ga ik naar Decokay, waar een ruim assortiment aan droog- en schoonloopmatten wordt verkocht. Wat ik eigenlijk zoek is een combinatie van de twee. Voor het vocht een wat zachtere mat, die water goed absorbeert en voor het vuil een goed schurende mat waar modder en pas gemaaid gras goed aan blijft kleven. De dame in de winkel luistert goed naar mijn behoeften en adviseert mij de ‘Portal’, een combinatiemat van het merk Hamat. Hamat heeft droog- en schoonloopmatten en diverse combinatiematten in het assortiment, die in verschillende afmetingen en in meerdere kleuren leverbaar zijn. 

Wil je meer weten wat de eigenschappen zijn van beide soorten, of ben je benieuwd naar de beste oplossing voor jouw situatie, loop dan eens binnen bij Decokay. Ze nemen de tijd voor je en denken met je mee! 

Deze blog is gepost door, Willeke van Uden

Blogger en tekstschrijver
 • Pin It

OP DE VLOER INFORMATIE, ADVIES & TIPS

OP DE VLOER BLOGS

 • 8 February 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Modern laminaat is een geduchte concurrent
  Laminaat maakt zich los van het oude imago en komt terug als geduchte concurrent voor andere vloersoorten! Waar laminaat voorheen gezien werd als tijdelijke oplossing of voor de ruimtes die minder intensief gebruikt worden, heeft de nieuwste generatie laminaatvloeren de eigenschappen die je van een topvloer mag verwachten.
  NAAR DE BLOG +
 • 11 December 2018 door Heleen van der Willigen, in Product
  Mooi èn gemakkelijk: een betonlook vloer van pvc
  We lopen al twee jaar op onze ondervloer in de keuken en nu is het de hoogste tijd om een mooie vloer te leggen. Maar waar moeten we beginnen. Ik weet wel wat ik mooi vind en wat ik ongeveer wil, maar is dat ook praktisch?
  NAAR DE BLOG +
 • 14 November 2018 door Heleen van der Willigen, in Product
  Hoogpolig tussen je tenen…
  Koude voeten, ik ontkom er niet aan in deze koude maanden. Toch kan tapijt een oplossing zijn, omdat het warmte isolerend is. En dat betekent niet alleen warme voetjes, maar ook een lagere energierekening. Maar er zijn nog meer voordelen…
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP