HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Elke jaloezie een eigen uitstraling

gepost door / maandag, 1 januari 1900
Elke jaloezie een eigen uitstraling

Wie aan luxaflex denkt, denkt automatisch aan de horizontale jaloezieën die in de jaren ’50 hun opwachting deden. Maar deze raambekleding heeft de tand des tijds glansrijk doorstaan en is anno 2018 allesbehalve oubollig. Luxaflex is vandaag de dag een grote speler op het gebied van hoogwaardige raambekleding. En hoewel het uitgebreide assortiment een keur aan mogelijkheden biedt, wil ik het toch graag hebben over horizontale jaloezieën.

Dit type raambekleding bestaat uit horizontale stroken, die in verschillende breedtes te krijgen zijn, en van aluminium, kunststof, textiel of hout kunnen zijn. Via een koord kunnen ze helemaal opgetrokken worden en met een ander koord kan de lichtinval worden geregeld. Kortom: een perfect evenwicht tussen privacy en licht en bovendien strak, modieus en tijdloos.

Toch is er nog een aantal vragen te beantwoorden voordat je een definitieve keuze maakt. Wil je een warme en sfeervolle uitstraling dan kies je voor hout. De nieuwe Luxaflex® collectie heeft bijzondere houtsoorten, in tal van kleuren en structuren. En de ladderband in uni kleuren en subtiele patronen, maken het geheel af. Er is trouwens ook kunststof met een ‘houtlook’, perfect voor bijvoorbeeld de badkamer. 

Het voornaamste verschil tussen houten en aluminium jaloezieën, is niet alleen de uitstraling, ook de breedte van de lamellen is anders. De houten uitvoering is in twee breedtes beschikbaar: 50 en 70 mm, terwijl de aluminium uitvoeringen maar liefst vijf breedtes biedt, van 16 tot 70 mm.

Voor aluminium jaloezieën kies je al snel als je een wat strakkere en modernere uitstraling wilt creëren. Het fijne van aluminium jaloezieën is zonder meer het assortiment: modieuze kleuren, rijke texturen en exclusieve dessins, waarmee je elk raam geheel naar je eigen stijl een facelift kunt geven. En door het gewicht zijn deze ook voor de bredere ramen een goede oplossing. 

Ga snel naar een Decokay-winkel om je te laten verrassen door de keur aan mogelijkheden. Goed advies gegarandeerd en bovendien komen we thuis meten en monteren: voor ons een koud kunstje. 

Deze blog is gepost door, Heleen van der Willigen

Tekstschrijver en Scandinavisch wonen-stylist
  www.instagram.com/eigenwillig.nl
 • Pin It

VOOR HET RAAM INFORMATIE, ADVIES & TIPS

VOOR HET RAAM BLOGS

 • 23 January 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Laat je verleiden door gordijnen van Cachet
  Gordijnen winnen weer steeds vaker terrein. En niet alleen door de praktische voordelen. De collectie Cachet van Holland Haag heeft zo’n mooie en luxe uitstraling dat je een echt statement maakt in je interieur. Wie wil dat nou niet?
  NAAR DE BLOG +
 • 22 January 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Overal dezelfde duettes dankzij magneetframes!
  Heel erg handig die kunststof kozijnen in een jaren zestig woning. Maar hoe bevestig je je raambekleding? Onnodig boren wil je niet, in geen enkel kozijn, maar ja raambekleding moet wel goed hangen. Gelukkig heeft Decokay hier een uitstekende oplossing voor!
  NAAR DE BLOG +
 • 1 January 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Catch: hip en trendy voor je ramen
  Raambekleding vervang je niet zomaar. Wat je nu uitkiest blijft vaak jaren voor het raam. Daarom is het belangrijk de juiste keuze te maken. Met de collectie van Catch match jij alle ramen van je woning en daar heb je jarenlang plezier van!
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP