HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


het nieuwe jaar komt eraan en het is tijd voor wat nieuws.

gepost door / dinsdag, 3 januari 2017
het nieuwe jaar komt eraan en het is tijd voor wat nieuws.

Als ik thuis de kerstboom weg heb gehaald is het tijd om de boel eens lekker op te ruimen. Alles weer anders neerzetten, kerstboom weg planten en bloemen erin. Zelf heb ik net het één en ander verandert in huis, maar waarom zou je dat niet in januari na de feestdagen doen. Die ene wand beetpakken welke al een tijd niet naar je zin is of misschien valt het licht niet mooi in huis en ben je toe aan nieuwe gordijnen en zonwering.

Wat ga je doen?

Ga je een wand behangen met een patroon als i-catcher of een nieuw kleurtje op?
Kies je voor een nieuwe kleur denk eens aan de nieuwe frisse kleur van 2017 Denim Drift Flexa voor een goede start van het nieuwe jaar. Je kan er alle kanten mee op. Combineer het in de woonkamer met warme zandtinten of maak het juist industrieel met antraciet. Gebruik eens een matte kalkverf voor een poederachtig effect.
 
Maak je woonkamer compleet met één van de nieuwe Denim karpetten van Desso geïnspireerd op onze vertrouwde jeans. Zelf heb ik deze laatst gespot tijdens een presentatie en was er helemaal weg van. Dit past helemaal in het sfeertje van nu. Ben jezelf handig: DIY maak leuke kussens van oude spijkerbroeken.


 
Toch behang? Is behangen meer jouw ding kijk eens bij jouw Decokay in de buurt en bekijk de boeken  Curious en Essentials, 2 van mijn favorieten op dit moment. Er staan staan verschillende patronen in van chique veren en vintage patchwork tot een stoer visgraad patroon, voor ieder wat wils. De blauwtinten zie je in deze boeken terug, maar ook genoeg andere mooie kleuren als poederroze.


 
Kortom. Door wat kleins te veranderen krijg je een gevoel van een heel nieuw huis! En dat is een goed begin voor het nieuwe jaar!
Een frisse start!
 

Deze blog is gepost door, Daniëlle Jonker-Visser

Interieurontwerper Daans Interieuradvies
Styliste en verkoopadviseur Decokay Hellevoetsluis
 • Pin It

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY BLOGS

 • 18 April 2019 door Ivanka Eggly, in Advies
  Spelen met licht
  Wonen aan de kust, veel mensen dromen ervan. Het ontspannen strandleven spreekt aan, brengt rust en geeft energie. Door te kiezen voor jaloezieën van hout of bamboe voor je ramen, kun je die sfeer in huis nabootsen. Je gebruikt namelijk natuurlijke materialen die het mogelijk maken te spelen met licht.
  NAAR DE BLOG +
 • 17 April 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Buiten schilderen? Gebruik het juiste product!
  Was ik vier jaar geleden maar niet zo eigenwijs… dan hoefde ik nu niet wéér de kozijnen en deuren buiten te schilderen. Dat gaat me niet nog een keer gebeuren. Ik gebruik nu de allerbeste verf voor deze klus!
  NAAR DE BLOG +
 • 12 April 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Vinyl op de vloer, waarom eigenlijk niet?
  Twijfel je tussen Hongaarse Punt of horizontale planken, hout of steen op de vloer? Of kies je voor hout in verschillende motieven? Interfloor heeft de stoute schoenen aangetrokken en heeft deze verschillende materialen en motieven in haar nieuwe collectie verenigd.
  NAAR DE BLOG +

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP