HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


het nieuwe jaar komt eraan en het is tijd voor wat nieuws.

gepost door / dinsdag, 3 januari 2017
het nieuwe jaar komt eraan en het is tijd voor wat nieuws.

Als ik thuis de kerstboom weg heb gehaald is het tijd om de boel eens lekker op te ruimen. Alles weer anders neerzetten, kerstboom weg planten en bloemen erin. Zelf heb ik net het één en ander verandert in huis, maar waarom zou je dat niet in januari na de feestdagen doen. Die ene wand beetpakken welke al een tijd niet naar je zin is of misschien valt het licht niet mooi in huis en ben je toe aan nieuwe gordijnen en zonwering.

Wat ga je doen?

Ga je een wand behangen met een patroon als i-catcher of een nieuw kleurtje op?
Kies je voor een nieuwe kleur denk eens aan de nieuwe frisse kleur van 2017 Denim Drift Flexa voor een goede start van het nieuwe jaar. Je kan er alle kanten mee op. Combineer het in de woonkamer met warme zandtinten of maak het juist industrieel met antraciet. Gebruik eens een matte kalkverf voor een poederachtig effect.
 
Maak je woonkamer compleet met één van de nieuwe Denim karpetten van Desso geïnspireerd op onze vertrouwde jeans. Zelf heb ik deze laatst gespot tijdens een presentatie en was er helemaal weg van. Dit past helemaal in het sfeertje van nu. Ben jezelf handig: DIY maak leuke kussens van oude spijkerbroeken.


 
Toch behang? Is behangen meer jouw ding kijk eens bij jouw Decokay in de buurt en bekijk de boeken  Curious en Essentials, 2 van mijn favorieten op dit moment. Er staan staan verschillende patronen in van chique veren en vintage patchwork tot een stoer visgraad patroon, voor ieder wat wils. De blauwtinten zie je in deze boeken terug, maar ook genoeg andere mooie kleuren als poederroze.


 
Kortom. Door wat kleins te veranderen krijg je een gevoel van een heel nieuw huis! En dat is een goed begin voor het nieuwe jaar!
Een frisse start!
 

Deze blog is gepost door, Daniëlle Jonker-Visser

Interieurontwerper Daans Interieuradvies
Styliste en verkoopadviseur Decokay Hellevoetsluis

OK, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze..

Gratis meetservice

Gaat u over tot de aanschaf van gordijnen of zonwering! Dan komt onze vakkundige meetservice gratis bij u thuis om de juiste maten op te nemen.

Montageservice

Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruikmaken van onze montageservice. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Decokay in de buurt.

CBW erkening

En dat heeft voor u tal van voordelen en, niet minder belangrijk, het biedt u meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren Algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen.

Vakkundige medewerkers

Wij hechten er waarde aan dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Onze gediplomeerde interieur specialisten zijn daarom altijd vakmensen die precies weten waar ze het over hebben.

Merken van Decokay

Decokay heeft een ruim
assortiment van vele
vooruitstrevende leveranciers.

Laat het ons gerust weten, in de winkel, als u een blog heeft gelezen.

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP