Laat patronen werken in huis

Werken met patronen in huis, durf jij het aan? Wil je weten hoe je met een hippe print jouw huis tot leven brengt? Of wil je inspiratie welk dessin het beste in jouw interieur past? Lees dan snel verder!

Iris Bouwman |

Dat ik gek ben op patronen in huis wist ik allang. Als puber had ik behang met gave, vloeiende lijnen die met elkaar verbonden waren in een terugkerend geheel. Ook nu gaat er niets boven een stoer patroon hier en daar. Of dat niet een beetje saai is? Helemaal niet. Want met patronen in huis zie je de hele dag iets anders. Afhankelijk van de lichtinval, het tijdstip en de plek waar je zit of staat, ziet een patroon op de muur, vloer of voor het raam, er steeds net een beetje anders uit. En dat is wat werken met patronen in huis juist zo leuk maakt. 

Toch moest ik eerlijk gezegd wel even wennen toen mijn man aan kwam zetten met een nieuw grijs reliëf behang met een industriële print voor onze slaapkamer. Zou het patroon niet te heftig worden voor deze rustgevende plek? En zou het grijs niet te veel overheersen? En passen mijn gordijnen wel bij dit sprekende dessin? 

Maar wat ben ik blij dat we het gedaan hebben. Op elk moment van de dag ziet het behang er anders uit. Van een koele en energieke blauwe tint in de ochtend, tot een warme en rustige zilvergroene uitstraling in de avond. Een slaapkamer om van te dromen. En dat allemaal dankzij dat leuke behang, en natuurlijk de uitstekende keuze van mijn wederhelft. 

Patronen in huis te druk?

Gewoon durven en doen!
X

MAAK EEN AFSPRAAK

X

STEL EEN VRAAG

X

BELVERZOEK

RECENTE BLOGS